FREEing kommer nu med en siddende figur af den søde Touwa Erio fra Denpa Onna to Seishun Otoko.

Figuren er udmærket farvelagt, se f.eks. hendes hud, og hendes siddende pose er sød med det lange hår bølgende omkring hende, men hendes ansigt er en smule off, både omkring smilet og øjnene. Hendes smil virker underligt duggeagtigt, selvom hun er en figur er der en måde man normalt laver munde på på de japanske figurer, og denne “normale” måde rammer figuren ikke men mere gammeldages porcelænsdukker fra europa. Hendes øjne er virkelig detaljerede, men den måde de er farvelagt på gør dem mest af alt creepy i mine øjne.
Hun kommer til at koste 7800yen når hun udkommer til februar næste år (2012), og hun kan forudbestilles nu hos bl.a. Hobby Search.
Kilde wCloudxKumo

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,