Kadokawa er begyndt at streame en 171-sekunders reklame video for Toaru Kagaku no Railgun PSP spillet, der udkommer den 8 december 2011. Promoen indeholder også spillets tema sang  “way to answer” af fripside.

Videoen fremhæver samarbejdet med Kazuma Kamachi, skaberen af A Certain Scientific Railgun/A Certain Magical Index, som  supervisor, såvel som holdet fra animeen, der lagde stemmer til hele spillets dialog. Spillet har også nye animerede sekvenser.

Spillet har tre slags gameplay. I tale-delen kan spilleren interagere med personerne kendt fra anime versionen og få informationer, der er vigtige for at afsløre historien mysterier.
I den “særlige deduktions” dels pige-snakke mode kan spilleren tale med fire personer og så beslutte, hvad der skal ske som det næste. Dette leder til “særlig deduktions” delen bedømmelses mode hvor spillets bar kommer højere jo tættere spilleren er på sandheden.
I action delen er personerne genskabt i 3D grafik til kampene.

Det begrænsede første oplag af spillet kommer med en figma figur af Shirai Kuroko, og alle forudbestilte eksemplarer kommer med en eksklusiv skærm-rense klud illustreret af J.C. Staff.

Spillet kan forudbestilles online, udgaven med figur koster 9429 hos CDJapan og den almindelige 6279 yen hos CDJapan.

Kilde Anime News Network
Kilde
Zone Otaku

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,