Optagelserne til live action Rurouni Kenshin  filmen blev færdige den  21 november, og studiet har udgivet nogle få billeder fra produktionen optagelsesstedet i  Kyoto, der blev taget den 27 august.  Skuespilleren Takeru Sato gør et godt job som Himura Kenshin, han ligner i hvert fald.

Producerne af filmen planlægger en international udgivelse den 25 august 2012.

Den oprindelige manga og senere anime adaption følger Himura Kenshin, der er på en personlig rejse som vandrer (rurouni) for at bøde for sin fortid som lejemorder, “Hitokiri Battousai.” Har bærer et omvendt katana, der kun kan bruges som våben til forsvar og har svoret ikke at dræbe mere.

Rurouni Kenshin en af de mest kendte manga og kørte fra 1994 ~ 1999 og dens 28 bind har solgt over 50 millioner eksemplarer.

Kilde Alafista
Kilde
Comtrya Sugoi