Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Code Geass Lelouch of the Rebellion teater-stykke

111205lel

Der kommer et teater-stykke baseret på det populære Code Geas univers med den simple titel Code Geass Lelouch of the Rebellion Stage Play 「コードギアス 反逆のルルーシュ」騒乱前夜祭舞台. Det vil køre fra den 7 – 16 april 2012 med i alt 13 forestillinger planlagt.

111205lel

Ifølge den officielle hjemmeside vil der komme flere detaljer den 25 december 2011, og biletter vil kunne forudbestilles. Der vil være en presse-konference om showet den 12 januar 2012, hvor informationer om stykket bliver uddelt.

騒乱前夜祭, den sidste del af titlen, kan direkte oversættes til “The Eve of the Riot/Mayhem”.

Den officielle hjemmeside http://www.geass-stage.net/
Kilde
Ponytale in LalaParadise

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X