Den officielle hjemmeside for Namco Bandai Games’ Magical Girl Lyrical Nanoha A’s Portable: The Gears of Destiny spillet er begyndt at streame andet sæt reklame videoer for spillet. De ny videoer fremhæver den ny historie af skaberen af Lyrical Nanoha, Masaki Tsuzuki, og bonus kostumerne der kommer med forudbestillinger.

Folk som forudbestiller det magiske kamp spil vil få Nanoha og Fate karakterernes Barrier Jacket kostumer fra sidste års Magical Girl Lyrical Nanoha The MOVIE 1st såvel som deres jule kostumer. Spillerne får “Lyrical Points” efterhånden som de klarer hver af dele af spillet, og de kan bruge pointsne til at åbne for andre sjældne kostumer (som badetøj) eller særlige kort.

Spillet udkommer den 22 december 2011 i Japan. Limited edition kan forudbestilles for 13.620 yen hos CDJapan og den almindelige udgave for 5.229 yen også hos CDJapan.

Kilde Anime News Network
Kilde
Zone Otaku

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,