Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

K-ON! Filmen starter på anden pladsen

111209kon

Den ny K-ON! anime film har lige haft premiere i Japan i starten af denne måned. Filmen indtog anden pladsen over mest sete film ved at blive vist i 137 biografen foran hele 237.817 person den første uge og tjente 316.310.450 yen (22,7 millioner kroner).

Den havde endda den stærkeste første weekend af alle film distribueret af Shochiku i år.

111209kon

Filmen slog også Steven Spielbergs Tintin: Enhjørningens Hemmelighed,  som havde premiere samme dag i Japan som  K-ON! the Movie, Tintin endte på 3 pladsen i sin premiere weekend. Nummer et på de japanske film-lister denne uge er Kaibitsu-kun the Movie.

Med denne succes kunne man forestille sig, at der ville komme endnu en sæson af serien, men en TBS ansat kaldet “Blackmore” har postet på den officielle K-ON!’ hjemmeside og d BBS at der ingen planer er om en tredje sæson.

Kilde Orends: Range

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår (2024) kommer en anime film der sætter cyborgs mod vampyrer og yakuza.

Anime

Serien om en udstødt der dater den populære pige kommer i år.

Anime

Serien om en mand der opsøges af sin kone genfødt som folkeskolelev laves til anime.

Anime

Maybes historie om en barndomskærlighed fra en anden verden kommer som TV anime serie næste år.