Den ny K-ON! anime film har lige haft premiere i Japan i starten af denne måned. Filmen indtog anden pladsen over mest sete film ved at blive vist i 137 biografen foran hele 237.817 person den første uge og tjente 316.310.450 yen (22,7 millioner kroner).

Den havde endda den stærkeste første weekend af alle film distribueret af Shochiku i år.Filmen slog også Steven Spielbergs Tintin: Enhjørningens Hemmelighed,  som havde premiere samme dag i Japan som  K-ON! the Movie, Tintin endte på 3 pladsen i sin premiere weekend. Nummer et på de japanske film-lister denne uge er Kaibitsu-kun the Movie.

Med denne succes kunne man forestille sig, at der ville komme endnu en sæson af serien, men en TBS ansat kaldet “Blackmore” har postet på den officielle K-ON!’ hjemmeside og d BBS at der ingen planer er om en tredje sæson.

Kilde Orends: Range

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,