Plum udgiver endnu en figur af den søde Touwa Erio fra Denpa Onna to Seishun Otoko.

Hendes ansigt er sødt, men den måde hun står på alle fire på er mere sexet end nuttet. Reklamens fokus billeder på “fetish points” siger også meget godt hvad de sælger figuren for, men kan ikke komme udenom at den alligevel er ret sød.
Figuren er fint detaljeret med realistiske folder i hendes skjorte og nogle ret tiltalende trusser. Farvelægningen er også fin med nuancer i håret og en ok hud og små detaljer som negle i en anden farve end huden.
Samlet er figuren altså både sød og sexet uden at være overdrevet i den ene eller anden lejr, en udmærket præstation fra Plum.

Hun udkommer til  april 2012 til en anbefalet pris på 6800 yen og kan bl.a. forudbestilles hos Hobby Search, HobbyLink Japan og CDJapan.

Kilde wCloudxKumo
Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,