Her er lidt mere info om den kommende vocaloid Tone Rion, som jeg også skrev om her.


Den 16 årige pige Tone Rion rejste 100 år for at blive et idol på Dear Stage i Akihabara.

Tone Rions navn skrives 兎眠りおん på japansk. Ordet 兎眠 kan løst oversættes til trætte kanin (kanjierne er kanin og sove), men det er nu svært at se på Rions design at hun er relateret til en kanin.

Navnet “Tone” kan være en parodi på “__ne” navne-forme, som Crypton valgte til deres Vocaloid2 stemmer (Hatsune, Kagamine, Megurine). Crypton valgte den navne-form da ordet “ne” (音 i kanji) referer til “lyd”, hvilket passer godt med Vocaloid tanken. Tones “ne” har, omend det læses på samme måde, en anden kanji, 眠 som kan betyde “søvn” eller “træt”.


Hendes nuttede design er forståeligt, idet hun jo er fra Dear Stage, som hører under MoeJapan, og der er flere grunde til at hendes tøj ser maid-agtigt ud.
Ideen bagTone Rion stammer fra Dear Stage Inc, en underholdnings-bar i Akihabara. Der arbejder idoler der, der ikke blot optræder for gæsterne men også laver mad til dem. Dette passer med Rions historie om at ville bliv et idol hos Dear Stage, og det forklarer også hvorfor hun har et maid-agtigt design.

Baren selv har tre etager: stue-etagen er live scene etagen, første sal er en spise-hal med en sød og pop atmosfære og anden sal, den sidste etage, er en bar med en rolig atmosfære.


Man ved stadig ikke hvem der lægger stemme til hende, og der er en god chance for at de forsøger at holde det hemmeligt. Vi kan dog lytte til nogle flere klip med hende inden hun udkommer og forsøge at gætte.

Et stemme-klip:

Unchi sang:

Jeg har tidligere postet en sang med hende, Thousand Regrets, og den er lavet af den erfarne producer PeperonP. For god ordens skyld gentager jeg den:

Hun udkommer om nogle dage, den 16 december 2011. Hvad synes I om hende?

Kilde MikuZen

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,