Den officielle hjemmeside for den kommende AKB48 anime serie “AKB0048” har officielt annonceret de endelige 9 medlemmer valg som stemmelæggere.

  • Amina Satou (AKB48 Team A)
  • Iwata Karen (AKB48 Research student)
  • Kumi Yagami (SKE48 Team S)
  • Sayaka Nakaya (AKB48 Team A)
  • Sawako Hata (SKE48 Team KII)
  • Sumire Satou (AKB48 Team B)
  • Ishida Haruka (AKB48 Team B)
  • Mita Mao (NMB48 Research student)
  • Watanabe Mayu (AKB48 Team B)

Auditionen begyndte med over 200 medlemmer af AKB48 og dens søstergrupper SKE48, NMB48 og HKT48. De følgende ni medlemmer blev vagt af et dommerpanel bestående af Yasushi Akimoto (AKB48s producer), Shoji Kawamori (animeens instruktør), Toshimichi Otsuki (executive producer) og Jin Aketagawa (sound director).

Dommerne gav også honorable mentions til fire andre piger for deres præstationer: Takeuchi Miyu (AKB48, Team 4), Murashige Anna (HKT48, First class), Kinoshita Momoka (NMB48, Research student) og Furukawa Airi (SKE48, Team KII).

Kilde Alafista
Billedet
ModelPress

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,