Wave Corp kommer med denne figur af Mikaduki Yozora i deres Beach Queen figur serie. Det er svært at forestille sig, at sådan er sød pige i virkeligheden er den onde og selviske pige i anime serien Boku wa Tomodachi ga Sukunai (僕は友達が少ない).

Som normen for Beach Queens serien har hun en god hudfarve med realistiske nuancer, og denne gang har de virkelig ramt en næsten perfekt illusion af det blanke stof badetøj normalt er lavet af – imponerende, især når man tænker på at det ikke er en luksus-figur men en alle har råd til.

Hun udkommer til sidst i juni 2012, passende tid til badedragten, til en anbefalet pris på 3800 yen – Beach Queen serien er nu engang ret billig i forhold til figurernes kvalitet. Hun kan forudbestilles hos Hobby SearchHobbyLink Japan og CDJapan.

Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,