Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

111219rdg
111219rdg

Anime

RDG: Red Data Girl anime på vej

Kadokawa har annonceret på deres hjemmeside at der er ved at blive lavet en anime over Noriko Ogiwaras RDG: Red Data Girl fantasy light novel serie.

Der er blevet udgivet fem bind i serien,  og det andet bind bliver udgivet i mindre paperback format den 22 december. Indtil videre har serien solgt 280.000 eksemplarer.

111219rdg

Dyreracer, som er truet af udryddelse, står på IUCN Red Data List og er beskyttede. Plottet i denne fantasy serie går dog ud på tanken om, at dyreliv ikke er alt på listen…  Izumiko Suzuhara, som er på 3 år i elementary school, har boet på Tamakura Templet hele sit liv og har aldrig forladt bjerget. Pludselig foreslår hendes bedstefar at hun skifter skole til en i Tokyo, Houjyou akademiet, hvor der går elever under særlige forhold.

Kadokawa streamer også en video trailer for serien:

Kilde Kadokawa Bunko
Kilde 0takomu
Kilde Crunchyroll

Billede ©Noriko Ogiwara/Kadokawa

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.