Datteren i Shirakiin huset, Shirakiin Ririchiyo, har et kompleks om at være i stand til at bo alene, uafhængigt og ubeskyttet, føler trang til at flytte ud og bo for sig selv på betingelsen af at hun kommer til at bo i palæet “Ayakashi Kan.” Kun dem der klarer en meget striks undersøgelse må bo i dette hus, og for hver beboer er der en agent fra Secret Service (S.S.). Selvom Ririchiyo har afvist S.S. selskab, finder hun medens hun bor i huset ud af, at agenten dedikeret til at beskytte hende faktisk er den Ræve Ånd som hun tidligere redede.

Serien ser udmærket ud og jeg vil nok give den en chance selv.

Titel 妖狐X僕SS, Inu x Boku SS, Dog x I Secret Service (direkte oversat)
Animation David Production (Restaurante Paradiso, Level E, Bento!)
Genre Komedie, romance, overnaturlig
Begynder på japansk TV 12 januar 2012 klokken 26:00 (2 om natten) på MBS
Kilde Kenn625

Kategoriseret i: