MaxFactory har åbnet for forudbestilling figma figuren af Arcueid – Phantasmoon fra Type-moon komedie vittigheden Carnival Phantasm (カーニバル・ファンタズム).

For dem af jer, der ikke kan genkende hende (det tog også mig lidt tid indtil jeg så det fulde navn) er det Arcueid, den kvindelige manipulerende vampyr fra animeen, mangaen og spillet Tsukihime. De har taget hende og lavet en parodi på mahou shoujo genren, omend man på grund af navnet ikke kan undgå at tænke på en vis Usagi – omend navnet dog også relaterer til universet og firmaets bag (TypeMoon).

Hun kommer med tre ansigter: et normalt udtryk, et sødt blinkende udtryk og et vredt ansigt skærende tænder. Hun kommer også med sin magiske stav ‘Phantasm Rod’, der endda kan “skyde magi” så vel som en tallerken mapodon.

Hun udkommer til maj 2012 til en anbefalet pris på 3500 yen. Hun kan forudbestilles hos Hobby SearchHobbyLink Japan og CDJapan.

Kilde wClouxKumo 1
Kilde wClouxKumo 2
Kilde wClouxKumo 3
Kilde Alafista

 

Kategoriseret i: