Jun Maeda er en japansk spil/anime forfatter og musiker, der er kendt for sit arbejde på Kanon, AIR, CLANNAD og senest animeen Angel Beats! Han vil sælge sin første single “Killer Song” fra sit eget pladeselskab FLAMING JUNE på VisualArts både til Comic Market/Comiket 81 den 29-31 december 2011. Singlen bliver sunget af Yanaginagi, som også synger afslutnings-sangen “Vidoro Moyou” til 2012 vinter animeen Ano Natsu de Matteru.

Maeda planlægger at udgive koncept albummet Owari no Hoshi no Love Song (the love songs of the ending planet), der inderholder “Killer song” til næste forår i Japan. Albummet vil have 13 kærlighedssange, der finder sted på en døende planet. Yanaginagi synger alle sange på albummet.

Killer Song CD omslaget

Kilde Mantan Web
Kilde Crunchyroll

© FLAMING JUNE

Kategoriseret i:

Tagged i: