Der kommer et socialt spil til japanske smart phones baseret på det klassiske Golgo 13 univers, omend Golgo 13 og social virker lidt selvmodsigende, da antisocial bedre beskriver Duke Togo, også kendt som Golgo 13, dem berømte lakoniske globe-trottende lejemorder fra manga serien på 161+ bind, der har givet serien sit navn. På trods af dette har DeNA annonceret at der kommer et Golgo 13 socialt spil til deres Mobage smart phone spil platform. Spillet, der udvikles af Index Corporation, udkommer i Japan næste måned.

DeNA har også udgivet et Golgo 13 “kamp rollespil” den 23 december. I spillet samler spillerne hold af top agenter og udfører forskellige missioner og kampe. Mere end 200 personer fra mangaens historie er med i spillet, og Golgo 13 dukker op i boss kampe og for at klare flere in-game begivenheder.

Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,