Thermae Romae, der er bygget på Mari Yamazakis komedie manga, er en komedie om Lucius, en arkitekt af offentlige badehuse i det gamle Rom, som rejser i tiden til moderne bade i Japan. Den bliver en del af Fuji TVs noitaminA blok.

Den sidste opdatering på den officielle side for Thermae Romae giver os en liste over animeens besætning. FROGMAN leder som Lucius i den 3-afsnits flash-animerede adaptation, der får premiere den 12 januar 2012.

Resten af stemmelæggerne er:

Hiroki Touchi – Marcus

Akio Ohtsuka – Hadrianus

Tetsu Inada – Leder af planlægnings kontoret

Naoya Uchida – Gammel fyr i det offentlige bad

Hiroshi Shirokuma – Konsul Lepidus

Kana Ueda – Yamaguchi (Showroom kvinde)

Asa Ueno – Fortæller

Den korte serie, der produceres af DLE Inc. (Eagle Talon), instrueres af Azumi Tani (Haiyoru! Nyaruani: Remember My Mr. Lovecraft), som deler forfatter-rollen med Mamoru Nakano. Toshimitsu Takechi er character designer og animations instruktør og Koutarou Yamawaki (Himitsu Kessha Taka no Tsume Countdown) er Flash animations instruktør.

Kilde Anime News Network
Kilde
Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,