To kæmpere vender tilbage i SoulCalibyr V og en særlig special character, som man nok ikke havde forestillet sig.

Edge Master mestrer alle våben og trænede Kilik, spillenes helt indtil Siegfried mere eller minder overtog hovedpersonsrollen i SoulCalibur III. Edge Master fungerer som en særlig “random select,” og en dygtig Edge Master spiller kan bruge alle våben godt.

Algol er (så vidt vi ved) der har båret det onde sværd Soul Edge uden at blive opslugt af dets dæmoniske kræfter.  Som et oldgammelt og udødeligt væsen med enorme kræfter var Algol en passende (og skræmmende) slut boss i SoulCalibur IV.

Katsuhiro Harada er producer af Tekken spillene og har instrueret flere af de nyeste SoulCalibur titler. Han er nærmest frontperson for Namco Bandais kampspil. Harada kæmper med en blanding af Mishima Style Fighting Karate evnerne fra Devil Gene.

Tekken produceren Katsuhiro Harada er nemlig en af de mange fjender man møder i SoulCalibur Vs Quick Match mode til en hurtig kamp. Du kan også tjekke dine evner i Legendary Souls mode som grundlæggende er et boss rush mode.

Kilde Siliconera
Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,