I et nyligt interview i det japansk spil-blad Gemaga afslørede de, at BlazBlue designer/Guilty Gear producer og instruktør Toshimichi Mori er interesseret i at lave BlazBlue 3, efterfølgeren til BlazBlue: Continuum Shift. Titlen ville være et nyt nummereret spil og ikke bare en opdatering ligesom det kommende Continuum Shift Extend.

Mori fortalte ikke om titlen vil afslutte BlazBlue historien (som de fleste trilogier har gjort på det seneste), og der blev intet sagt om hvilke titler Arc System Works kunne være interesseret i efter at have færdiggjort BlazBlue 3.

Mori sagde dog, at han godt kunne tænke sig at se en BlazBlue anime, og antydede at (anime)studie producere skal kontakte ham.

BlazBlue: Calamity Trigger spillet har allerede en ret flot anime åbning, der virkelig satte rygter i omløb dengang spillet kom ud.

Kilde Shoryuken
Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,