Det kommende Queen’s Blade MMORPG har ikke andet med animeen at gøre end titlen og indholdet af rigtig mange piger i lige så lidt tøj.

En trailer der viser lidt om historien i spillet:

Der er seks klasser indtil videre Defender, Shadow Walker, Whipper, Punisher, Sentinel og Medic – alle kun kvindelige. Spillets teaser hjemmeside kan ses på engelsk. Man kan også se en opsummering af spillets historie der:

Invasion af de “ANDRE” – Ingen ved præcis hvem de var.

Menneskenes fald begyndte med en invasion af de andre kendt som “Narak”. Den ødelagte verden forblev kaotisk i et århundrede siden deres første angreb. Den tragiske begivenhed har skabt mange muterede væsner på grund af en ukendt virus, og endnu værre, alle var under Naraks kommando. Skygge regeringen, den eneste elite modstandsgruppe der kæmpede indtil det sidste, var kun svagt bytte for Narak.

Fødslen af en ny civilisation – Elkana, den Smukke Kamp Maskine loyal til Brahmans.

Men alle forsøg har alligevel ikke været forgæves. Elka system designet til at sikre menneskelige gener skulle til at begynde operation i den dybe undergrund hvor Naraks blik ikke rakte. Med hjælp af super A.I. computeren “Moder”, begyndte systemet endeligt og verden gjorde sig klar til et uset stort modangreb.

En lukket beta af Queen’s Blade MMO forventes i første kvartal af 2012.

Kilde Siliconera
Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,