Denne smukke figur forestiller Astraea Eustia, hovedpersonen fra ero-ge (voksen computerspillet)  Aiyoku no Eustia.

Før vi går videre til flere billeder af figuren er her et billede af hende fra spillet og dets åbning, så du har en smule mere idé om grundlaget for figuren.

Figuren er udmærket sculpted med en fin farvelægning, se f.eks. huden i hendes armhuler og nuancerne i hendes lyserøde hår, men det der skiller den ud er de virkeligt flotte vinger. De er lavet af halvgennemsigtig plastik og malet med forskellige farver, der virkelig fanger blikket. Typisk sidder fjerene også som et massivt stykke på vinger på den salgs figurer, men her er hver fjer sculpted enkeltvis hvilket er med til at give det mere realistiske udseende og skaber en følelse af bevægelse.

Figuren base er også ret flot og lavet i klar plastik ligesom vingerne.

Figuren er dog ret dyr med en pris på 12.800 yen, men den er så også flot og ret stor med 28 cm højde og 47 cm bredde på grund af vingerne. Hvis du alligevel vil forudbestilles den kan du det nu, den udkommer den 5 marts 2012.

Kilde Mechanical Japan

Kategoriseret i: