Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Eden of the East) har slået sit arbejde som anime udvikler sammen med reklame arbejde. Han brugte Shintaro Inshonomoris hold af flygtende, sci-fi Cyborg 009 i en Pespi reklame, hvilket ledte til annonceringen af den kommende 3D film, 009 Re:Cyborg. Nu bruger Cyborgsne deres genfundne stjernestatus i flere reklamer.

I den seneste Kenji Kamiyama reklame ser vi Françoise Arnoul, aka Cyborg 003, tage arbejde som kontor vikar hos Staff Service. En 003022.jp reklame kampagne side har to anime “Cyborg Fulltime Worker” reklame videoer hvor frk. 003 bruger sine forbedrede cyborg evner til at undgå problemer på arbejdspladsen.

Staff Service har tidligere haft en 022022 reklame kampagne med en “Good Job OL Hakenko!” manga illustreret af den klassiske shoujo skaber Riyoko Ikeda.

Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,