Det kommende japanske rollespil Overwhelming Game Infinite Souls gør hvad det kan for at leve op til sit navn. Spillet, der er lavet af Idea Factory til PS3, lader spillerne angribe fjenderne for over en billion skade og man kan have et party på 16 personer. For at det ikke bliver uoverskueligt roterer spillet dem fire ad gangen i en strøm af fælles angreb.

Der er faste personer som den narcissistiske gentleman Elca, det dæmoniske idol Ares og troldmanden Marina, men man kan også designe sine egne personer ud fra femten klasser og ændre hår, tøj, detaljer i ansigtet og stemmen.

Idea Factory lover endda en stiliseret homage til Banprestos populære Super Robot Wars serie i et et mode hvor man forsvarer “G Castle” med et layout lig SRW.

Takehito Harada  (Disgaea, The Witch and the Hundred Cavalrymen) står for billedsiden.

Kilde Siliconera 1
Kilde Siliconera 2
Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,