For første gang siden Final Fantasy Versus XIII gik i fuld produktion udtaler producer, instruktør og character designer af Final Fantasy og Kingdom Hearts  Tetsuya Nomura sig om det ventede spin-off spil til Famitsu. Nomura udtalte, efter at have set traileren igen, at personernes visuelle udtryk er blevet forbedret meget siden den.

Spillet har en blanding af real-time rendering og Visual Works pre-renderet CG, omkring 70% af spillets grafik bliver renderet i real-time. Medens Square-Enix ikke vil holde en presse-konference ligesom sidste januar ønsker Nomura en form for Versus XIII relaterende annoncering eller fremvisning i år, og han sigter på at have spillet spilbart på faktisk hardware næste gang.

Det var dog ikke kun Versus XIII havde en masse at sige om, og han talte om slutning på det kommende Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance til Nintendo 3DS. Ifølge Nomura blev den oprindeligt planlagte slutning ikke godkendt, men den nuværende slutning er stadig anderledes for serien. Som andre spil i serien har Kingdom Hearts 3D en hemmelig slutning, der vil forbinde det til det næste Kingdom Hearts spil.

Yderligere er udviklingen af Final Fantasy X HD startet.

Kilde Andriasang
Kilde
Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,