Jeg nævnte tidligere vinderne af auditionen blandt AKB-idolerne til stemmer i den kommende AKB0048 animeen. Vi vidste dog ikke dengang hvilke roller de fik, det kan ses her:

Aida Orine – Nakaya Sayaka (AKB48 Team A)
Ichijo Yuka – Sato Amina (AKB48 Team B)
Kanzaki Suzuko – Hata Sawako (SKE48 Team KII)
Kishida Mimori – Sato Sumire (AKB48 Team B)
Shinonome Kanata – Ishida Haruka (AKB48 Team B)
Shinonome Sonata – Yagami Kumi (SKE48 Team S)
Sono Chieri – Watanabe Mayu (AKB48 Team B)
Motomiya Nagisa – Iwata Karen (AKB48 Research Student)
Yokomizo Makoto – Mita Mao (NMB48 Team M)

Generel instruktør (og medskaber af Macross) Shoji Kawamori udtalte, “Før casting auditions havde jeg en ide om hvilke medlemmer der ville passe til hvilke roller til en vis grad. Efter at vi fik dem til at prøve forskellige roller og puttede dem i grupper af fire for at øve dialoger begyndte jeg dog at se ny muligheder. Alle folkene bag havde ophedede diskussioner, og endelig besluttede vi os for denne besætning.

AKB0048 er en science fiction serie der finder sted i det 21ende århundrede (altså omkring nu) i et alternativt univers. En krig bryder ud og tvinger menneskeheden til at forlade Jorden; under disse forudsætninger bliver underholdning kraftigt kontrolleret og idol grupper uddør. Men en idol gruppe kaldt ‘AKB0048′ er besluttet på at rejse sig og leve frie liv.

Kilde Tokyo Hive
Kilde Crunchyroll

 

Kategoriseret i: