Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Tono to Issho

120210ton

120210tonTono to Issho er en serie på to sæsoner af ekstremt korte afsnit; sæson et havde undertitlen “1 minute theatre” og i sæson to blev afsnittene forlænget til tre minutter.
Den handler om en række kendte hærledere fra Japans historie, dengang landet stadig var feudalt og en krigsherre en mand man så op til og respekterede. Men var de så stærke af karakter eller i virkeligheden ret underlige?

Serien er sort, meget sort. De historiske personer bliver virkelig paroderet på det groveste, men man kan alligevel tydeligt genkende dem ud fra myterne.
Grafisk er serien ekstremt simpel, det kunne let være små animationer som dem man ser beregnet til brug på Internettet, character designsne er tydelige men ekstremt simple, baggrundene grænsende til ikke eksistrende og animationen hakket til stilbilleder der bare trækkes.
Så man ser ikke serien på grund af dens tekniske aspekter, kun på grund af humoren. Og humoren er da sjov, noget grovkornet men sjov, men det er godt at afsnittene ikke er mere end nogle minutter lange, for så ville det være for meget.

Serien er udmærkede, sjove sorte småbidder, men man får absolut mest ud af det hvis man er rimeligt inde i kendte japanske generaler, for eller er det bare underlige folk.

Original titel: Tono to Issho (殿といっしょ)
Genre: Komedie, historisk
Alder: Alle – omend de yngste ikke vil forstå humoren
Studie: Gathering
Internetet Streaming: Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Kommende fantasy anime serier og film i 2023 og så lidt mere om en anden slags fantasi: en af de mest populære vtuber får...

Anime

Kommende anime om en cafe med mange søde piger, nøgne muskuløse folk, idol stemmelæggere og flere slags slim.

Anime

En stor begivenhed, der har været 25 års undervejs, sky musikere, en stor film og kat og mus her til efteråret. Til vinter kommer...

Anime

Trailere til kommende anime fra december 22 og ind i 2023. Fra et længe ventet kys over et andet cool forhold til forholdet mellem...