Media Factory kommer med figurer af de to vigtigste piger i Boku wa Tomodachi ga Sukunai i deres skoleuniformer. Vi lægger ud med den hårde og selviske sorthårede Yozor Mikazuki.

MediaFactory har ry for at lave middelmådige figurer, og denne er desværre et eksempel på det. Hendes pose passer godt nok til hendes væremåde, men hendes krop er alligevel en anelse stiv, farvelægningen kunne være bedre (se især håret, den nærmest ensfarvede hud i ansigtet og det ret “flade” tøj) og håret ligner i det hele taget en massiv masse plastik og er ikke så levende som ofte hos andre firmaers figurer.

Hvis du alligevel vil have figuren, for der er også positive ting som et passende ansigtsudtryk og at de har ramt hendes kropsbygning og bryststørrelse godt, så udkommer hun til sidst i juni 2012 og kan bl.a. forudbestilles hos J-list.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i: