Sega har annonceret at de udgivet et Hatsune Miku rytme spil til iOS Devices (iPhone, iPod Touch, iPad). Spillet hedder Miku Flick-ミクフリック- og bliver udgivet på Miku Dag (3/9) i iTunes App Store til 1200 yen.

Spillet er ikke som de andre rytme spil udgivet af Sega, idet man ikke skal trykke på en knap i takt med sangen men “flick” (svirpe) lyrikken sammen med rytmen, bevægende sig igennem de forskellige japanske konsonanter. Det er faktisk en af måderne at angive japansk skrift på på iOS, så det hjælper at kende lidt til det japanske sprog i forvejen.

Jeg tvivler dog på at spillet udkommer i de vestlige app stores, hvilket er synd, for den indput metode er jeg ikke vildt god til og det ville være en glimrende måde at træne mit japanske på og få mit Vocaloid fiks på samme tid.

Kilde はちま起稿
Kilde
Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,