Tony Taka (T2) er en utroligt populær tegner, og der er allerede lavet en rigtig flot og populær Miku figur ud fra en af hans tegninger, og nu kommer Max Factory også med en Megurine Luka baseret på hans design som du kan se på den oprindelige tegning herunder.

Hun ser godt ud med den sexede posering og det lyserøde hår der bliver lysere og mere gennemsigtigt mod spidserne giver hende et overjordisk præg, hvilket passer godt med at hun er reelt er et program. I det hele taget er figurens farvelægning glimrende med en god illusion af strømpebukser, flot guldfarve og nogle ekstremt fangende krystalklare blå øjne. Hendes ansigt er generelt flot med et smukt smil, Tonys design giver virkelig gode figurer.

Hun er 1/7 skala og udkommer til sidst i juli 2012 til en anbefalet pris på 8.800 yen. Hun kan forudbestilles hos Hobby SearchHobbyLink JapanCDJapan og J-list.

Kilde Alafista
Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i: