Der kommer en opdateret live-action udgave af Fujio Akatsukas mahou shoujo manga Himitsu no Akko-chan (Hemmelige Akko) i de japanske biografer den første september, og plakaten for den er blevet afsløret. Haruka Ayase (Cyborg She, The Magic Hour) spiller femte klasse eleven Akko, som kan åbne hendes magiske makeup æske, sige “tekumakumayakon,” og transformere til hendes 22 årige jeg. Masaki Okada (Gravity Clown, Confessions) spiller hendes elite salaryman forelskelse.

Der har været tre anime adaptationer af Himitsu no Akko-chan: 1969, 1988 og 1998, herunder flere animerede biograf film. Den oprindelige manga gik i Ribbon fra 1962.

I denne nye version forvandler hun sig til en college studerende og forelsker sig i den første fyr hun ser, ser viser sig at arbejde for et kosmetik firma der har nogle problemer. Hun forsøger selvfølgelig at hjælpe, men alle hendes ideer er selvfølgelig dem en 10-årig får.

Filmen instrueres af Yasuhiro Kawamura, med med-instruerede Nodame Cantabile TV drama-serien og anden film. Masatoshi Yamaguchi (kendt for dramaerne Kabachitare! og Haken no Hinkaku) skrev manuskriptet.

Kilde Crunchyroll