Under live streamingen af Dengeki Game Festival 2012 (ゲームの電撃感謝祭 2012) på Nico Nico Douga blev det annonceret at der er ved at blive lavet en ny Ichigeki Sacchuu!! Hoihoi-san (一撃殺虫!!ホイホイさん) anime. Vi ved dog ikke om det er en hel serie eller endnu en OVA ligesom den der udkom tilbage i 2004.

Hoihoi-san begyndte som en manga titel i det japanske månedsmagasin Dengeki Daioh udgivet af MediaWorks, og senere blev den lavet til et PlayStation 2 spil og spredte sig til  andre medier. Den foregår i år 20XX på et tidspunk hvor insekter er blevet immune imod alle insektbekæmpelsesmidler, så japanske medicinal-virksomheder var nødt til at finde på næste trin i insekt bekæmpelse: små med tungt bevæbnede robotter.

Hoihoi-san er titel insekt dræber robotten, en 10,5 cm høj dukke lignende robot der kommer med en bred vifte af våben. Hun er populær som merchandise allerede, idet der findes en række 1:1 figurer af hende, og der kommer ny til hvert år.

Kilde オタク.com|オタコム
Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,