Endnu en af Tony Takas flotte tegninger, denne gang fra tennis visual novel og ero-animeen Fault!!, kommer som figur.

Hun er ret stor med 1/6 skala og ser rigtig godt ud – som figurer baseret på Tonys tegninger altid gør, de omsættes virkelig godt til 3 dimensioner – og hun er virkelig sexet på den måde hun poserer. Farvelægningen er også glimrende, især det jordbærblonde hår (blond med svagt rødt skær i skyggerne) er virkelig godt lavet.
Man kan både tage hendes bluse og bikini-top af, men uanset hvor meget af tøjet man sætter på er hun stadig for afslørende ecchi til at man kan have hende stående fremme når man har forældrene på besøg (medmindre de er ret frisindede) – sådan som hun hiver ud i trussen kan man se alt (godt for dem der laver figuren at hun er glatbarberet).

Hun udkommer til oktober 2012 til en anbefalet pris på 9800 yen, en så flot og stor figur koster. Hun kan forudbestilles hos bl.a. Hobby Search og J-list.

Jeg er fristet da jeg virkelig godt kan lide hendes ansigt og kropsbygning, men hun afslører for meget i bunden uanset hvad til at jeg kan have den stående uden kommentarer fra min kone.

Kilde wCloudxKumo
Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i: