Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Vind billetter til Laputa

120713lap

Konkurrencen går fra den 13 juli til den 17 juli 2012 klokken 12

Ghibli filmen Laputa Slottet i himlen får premiere i de danske biografer den 19 juli og vil kunne ses til den 22 juli. Det er dog kun to biografer i København, en i Århus og en i Aalborg, der viser den, men lidt Ghibli klassiker i de danske biografer er bedre end ingen Ghibli klassiker i de danske biografer.

120713lap

Camera Film, firmaet der får filmen til de danske biografer, har udloddet 2×2 billetter til filmen!

Postvæsenet har dog været meget langsomme med at sende billetterne, som så sendes videre til de heldige vindere, så derfor kommer konkurrencen først op nu. Jeg har stadig ikke modtaget dem, men konkurrencen skal efterhånden op nu der er under en uge til premieren. Jeg regner med at have billetterne inden premiere, postvæsenet kan ikke være flere uger om at levere et brev.

Hvad skal man gøre?
Skriv en kommentar til dette indlæg om hvorfor netop du skal have to billetter til filmen. De to bedste argumenter vinder et gavekort på to billetter filmen hver. Hvis jeg får nogle film-plakater (er jeg blevet lovet, men kender ikke antal eller om de ankommer) vil de blive udloddet som en ekstra præmie, der vil så blive flere vindere.

Jeg, Erik – lederen af AnimeGuiden, vil gøre hvad jeg kan for at folk har modtaget tingene til filmens premiere, men jeg kan ikke love noget da postvæsnet allerede har været lang om at få billetterne til mig i første omgang.

Præmierne kan ikke konverteres til kontanter og der ydes ingen hjælp til at komme til biograferne hvis man bor langt væk.

Husk at skrive jeres email i kommentaren, så jeg kan kontakte jer! Skriv den eventuelt som person [hos] animguiden.dk istedet for med @ for at undgå spam.

Husk at tjekke jeres mail den 17 juli inden klokken 19 om I har vundet, hvis I har vil I have fået en mail med ønske om jeres adresse. Hvis I svarer inden klokken 19 den 17 sender jeg billetterne samme dag, så er der to dage for posten at levere dem til jer, så burde billetterne være jer i hænde til premieren.

Konkurrencen kører fra den 13 juli 2012 til den 17 juli 2012 klokken 12, svar skrevet derefter tages ikke med i konkurrencen.

Vinderne vil blive annonceret i et nyt indlæg her på siden den 19 juli og i kommentarerne til dette indlæg.

Mere info om filmen og bestilling af billetter
Info om filmen

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.