Vi har fået en stak billetterne mere til Laputa på grund af problemerne med Post Danmark, så der er tre personer mere der kan være heldige at vinde to billetter hver til filmen!

Fimen kan ses i biografer i København, Odense, Århus og Aalborg.

Camera Film, firmaet der får filmen til de danske biografer, har udloddet 2×2 billetter til filmen!


Hvad skal man gøre?
Skriv en kommentar til dette indlæg om hvorfor netop du skal have to billetter til filmen. De tre bedste argumenter vinder et gavekort på to billetter filmen hver.

Præmierne kan ikke konverteres til kontanter og der ydes ingen hjælp til at komme til biograferne hvis man bor langt væk.

Husk at skrive jeres email i kommentaren, så jeg kan kontakte jer! Skriv den eventuelt som person [hos] animguiden.dk istedet for med @ for at undgå spam.
Flere glemte dette ved første del af konkurrencen, husk det nu! Hvis jeg ikke kan kontakte jer kan jeg ikke regne jeres deltagelse som gyldig!

Husk at tjekke jeres mail den 22 juli inden klokken 18 om I har vundet, hvis I har vil I have fået en mail med ønske om jeres adresse. Hvis I svarer inden klokken 18 den 22sender jeg billetterne samme dag, da billetterne kan benyttes fra den 23 er der en chance for at I kan få dem samme dag de kan benyttes!

Konkurrencen kører fra den 20 juli 2012 til den 22 juli 2012 klokken 12, svar skrevet derefter tages ikke med i konkurrencen.

Vinderne vil blive annonceret i her på siden den 22 juli i kommentarerne til dette indlæg.

Mere info om filmen og bestilling af billetter
Info om filmen


Første konkurrence om billetter til filmen

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,