Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Trailer for den kommende Senran Kagura anime

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime adaptation af MarvelousAQLs Senran Kagura side-scrolling action spil om kvindelige ninjaer er begyndt at streame den første reklame trailer for serien.

Traileren afslører også folkene bag serien:

  • Asuka Hitomi Harada
  • Ikaruga Asami Imai
  • Katsuragi Yu Kobayashi
  • Yagyuu Kaori Mizuhashi
  • Hibari Yuka Iguchi

Takashi Watanabe (Shakugan no Shana, Slayers) instruerer serien hos Artland animation studio. Takao Yoshioka (Sekirei, Elfen Lied) står for seriens manuskript medens Takashi Torii er character designer og hoved animations instruktør. Franchisens character designs blev oprindeligt lavet af Nan Yaegashi medens Yukinori Kitajima (Okamiden) ved med til at lave den originale historie.

Det originale Senran Kagura udkom i september 2011 til 3DS konsollen, og en manga adaptation har kørt i Media Factory’s Monthly Comic Alive siden sidste oktober. Senran Kagura kommer på fjernsyn i Japan i 2013.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X