Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

120911kon1
120911kon1

Figurer og merchandise

Konomi Yuzuhara fra To Heart 2 i skimpy undertøj

Beat kommer med en figur baseret på en bonus illustration af Konomi fra limited edition af PS3 spillet To Heart2 DX PLUS. Hendes natkjole kan tages af, så h

Hun er udmærket lavet med god farvelægning, og lingeriet passer godt til hendes ellers sky væremåde, og det tjener sit formål og gør figuren endnu mere sexet en ren nøgenhed ville være.
Hun har enormt lange ben, hvilket jo er normen for anime piger, men de har gjort dem virkeligt lange på denne figur, og sammen med hendes spinkle og flade kropsbygning virker hun ekstremt langstrakt i en sådan grad at det selv i anime-stil kan virke unaturligt.
Hendes krop er ellers modelleret glimrende, og i forhold til at hun er så spinkel har de valgt at fremhæve hendes knogler omkring skuldrene, hvilket er ganske realistisk, og hendes bagdel er også mere flad end stor og rund, også fint ramt for en tynd pige, bare benene der er alt, alt for lange…
Som man kan se på de sidste billeder kommer der også en passende Tamaki figur, så de kan stå sammen, men personligt synes jeg ikke om den måde de har lavet Tama-neechan og hendes store bryster på, så er Konomi bedre lavet og ramt.

Figuren udkommer til januar 2013 og kan forudbestilles nu hos bl.a. J-list.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af en sød dæmon, en lahmia, en kentaur og en drage der kommer i starten af 2024.

Manga og bøger

To Love-Ru -Trouble- forfatterens manga om eksorcist ninjaer, der kæmper mod ånder, sluttede i mandags samtidig med animeen.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.