Nu efterårs-sæsonen 2012 er lige rundt om hjørnet har japanske fans lavet en liste over de mest ventede serier.


25. Girls & Panzer

I den verden, hvor Girls & Panzer foregår, er brug af tanks en traditionel kampsport for piger.
Hovedpersonen hedder Nishizumi Miho og er netop begyndt på Oarai Girl’s High School. Under introduktionen til skolen giver lederen af elevrådet hende et frygteligt råd…


24. Code:Breaker

Handler om en high school pige, der træner kampsport, og en ny mandlig udvekslingselev med mystiske kræfter.


23. Hiiro no Kakera 2

Fortsætter efter første sæson fra foråret 2012, der resumeres herunder.

Den unge Tamaki Kasuga vender tilbage til hendes bedstemors hjemby uvidende om hvad der venter hende.
Der er fem helte, der beskytter Tamayohime (en kvinde der fungerer som kone til en Kami og føder dens børn), der er meget strikse i forhold til traditionerne. Hver af dem har særlige evner, der gør dem unikke og uundværlige for holdet.


22. Medaka Box Abnormal

Fortsætter efter første sæson fra foråret 2012, der resumeres herunder.

Serien handler om Medaka, den stærkeste pige på Hakoniwa Academy og leder af skolens elevråd.
Eleverne kan lægge ønsker om hjælp i den forslags-kasse som Medaka har sat op.
Sammen med elevrådsmedlemmerne Zenkichi, Akune og Kikajima tager hun udfordringerne på skolen op –  og det gælder også overnaturlige evner og næsten konstante kampe.


21. Ebiten: Kōritsu Ebisugawa Kōkō Tenmonbu

Fortsætter efter første sæson fra foråret 2012, der resumeres herunder.

Itsuki Noya er en ny elev på Ebisugawa High School. Hun interesserer sig for astronomi, så hun beslutter sig for at melde sig ind i Astronomi Klubben (天文部 tenmon-bu).
Hun kommer dog ved en fejl til at melde sig ind i en klub med det lignende navn Astronomisk Klub (天悶部 tenmon-bu): en klub for kvindelige otakuer med fujoshi interesser.


20. Suki-tte Ii na yo

Serien handler om en high school pige, der tager afstand til andre socialt, men alligevel ender i et forhold med skolens mest populære dreng.


19. Initial D Fifth Stage

Fortsættelse af de tidligere serier, der kort resumeres herunder.

Takumi har fra inden han overhovedet måtte køre bil kørt tofu ud for hans fars firma. Dette har gjort ham til en fantastisk kører, der kan tage selv hårnålesving ved høj hastighed.
Han bliver opdaget af nogle lokale racere, der kører løb mod hinanden, og bliver draget ind i verdenen af folk der kører ræs.


18. Oniichan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne!

For 6 år siden blev tivllingerne Akito Himonokouji (bror) og Akiko Himonokouji (søster) adskildt ved deres forældres død.
Akito har dog sørget for at de kan være sammen over ferien på trods af begge deres plejefamiliers protester.
Akiko er glad over at Akito har opfyldt sit løfte om at være sammen med hende igen og erklærer åbent sin incestuøse kærlighed til ham og vil gøre alt for at vinde hans kærlighed.
Akito har dog ikke de samme følelser for Akiko, og får derfor en masse problemer ud fra hendes handlinger.
På trods af alt dette elsker han stadig Akiko som en søster, og han synes at hun er bedårende og sød, især da han ikke har set hende siden hun var 10.


17. Robotics;Notes

Kaito Yasio er en fyr der godt kan lide kampspil og som er medlem af sin skoles robot klub.
Han finder ud af at en af de kvindelige hovedpersoner er geni til programmering og har lavet koden bag et kendt kampspil.
Derfor beslutter han sig for at han vil lave en robot ud fra kommando input og motion capture og kontakter  karate klubben for at lede efter en person, hvis bevægelser de kan optage.


16. Magi
Aladdin har været lukket inde på sit værelse det meste af sit liv, og han eneste ven er en fløjte med djinnen Ugo.
Aladdin finder dog ud af, at han er en Magi med evnen til at vælge konger.
Han skal bruge denne evne til at vælge retfærdige konger.
Når han drager på eventyr uden for værelset møder han andre fra 1001 nats eventyr.


15. Jormungand Perfect Order

Fortsættelse af den tidligere serie, der kort resumeres herunder.

Den unge våbenhandler Koko Hekmatyar sælger uofficielt våben gennem HCLI, et internationalt handelsfirma i smug da arbejdet er illegalt ifølge international lov.
Hun har et hold bodyguards, der primært er tidligere militærfolk, men det nyeste medlem er Jonah, en tilsyneladende følelsesløs børnesoldat.


14. Tonari no Kaibutsu-kun

Tonari no Kaibutsu-kun handler om forholdet mellem Shizuku Mizutani, som har ingen interesser udover skolen og hendes planer for fremtiden, og drengen Yoshida, der sidder ved siden af Shizuku, men sjældent kommer i skole. En dag får Shizuku til opgave at aflevere papirer fra klassen hjem til Yoshida, hvilket får ham til at tro, at de to er venner.


13. Seitokai no Ichizon (ny sæson)

Fortsættelse af den tidligere serie, der kort resumeres herunder.
Elevrådsmedlemmerne på Hekiyou Academy bliver valgt ud fra en popularitets konkurrence. Derfor er medlemmerne normalt en gruppe smukke piger.
Det ene mandlige medlem er Ken Sugisaki, der blev medlem af rådet ved at blive eleven med den højeste karakter på hans niveau.
Formand Kurimu har en sød tand og forsømmer let sine pligter medens sekretær  Chizuru dygtigt manipulerer dem omkring hende. Otakuen Mafuyu er besat af at skrive online walkthroughs og bliver konstant jaget af Ken, der er afhængig af eroge, der har det store mål at få hele elevrådet som sit harem. Heldigvis er Mafuyu beskyttet mod ham af Minatsu, hendes sporty, drengede søster!
Sammen kæmper de fem jævnligt mod kedsomhed med konstante otaku referencer og kæmper mod journalist klubben undervejs!


12. Bakuman 3

Fortsættelse af de tidligere serier, der kort resumeres herunder.

Bakuman handler om to high school elever, der på trods af alle odds for en normal karriere, vælger at blive mangaka på trods af risikoen for at fejle.
Vi følger deres langsomme kamp for at få udgivet deres ting, og undervejs indgår den ene et løfte med en pige, der vil være seiyuu, om at han vil gifte sig med hende når deres manga laves til anime.


11. Psycho-Pass

Psycho Pass finder sted i en verden, hvor folk ikke bestemmer over deres egne tanker. Hvis du har et højt “kriminel-hjerne index” bliver du jaget af Executers. Disse er dog ikke urørlige, da de indimellem falder under indflydelse af de mål, de skulle jage. Derfor arbejder de med Inspectors, der holder øje med deres partner. Hovedpersonen i dette samarbejde er Tsunemori Akane, en grøn 20 årig Inspector.


10. Hidamari Sketch x Honeycomb

Fortsættelse af de tidligere serier, der kort resumeres herunder.

Hidamari Sketch handler om den unge pige Yuno, der endelig er kommet ind på Yamabuki Art High School, hvilket hun har længtes efter.
For at komme på skolen flytter Yuno til det lille lejlighedskompleks Hidamari Apartments, der ligger på den modsatte side af vejen i forhold til skolen.
Da hun er flyttet ind der bliver hun hurtigt venner med tre andre beboere: hendes klassekammerat Miyako og to andetårsstuderende: Hiro og Sae.
Senere flytter to andre piger ind også, Nazuna og Nori.


9. Sakurasou no Pet na Kanojo

Efter at han blev smidt ud af hoved kollegiet, for at have taget en hjemløs kat med, bliver Kanda Sorata tvunget til at bo i det mindre Sakura Halls hvor problem elever er sendt hen at bo. Selvom han ikke har noget imod sine værelseskammerater kan Sorata ikke vente med at flytte ud af Sakura Halls. Men da Shiina Mashiro flytter ind på kollegiet ændrer alt sig. Mashiro er et kunstnerisk geni, der i en ung alder vandt mange priser for hendes evner, men fordi hendes barndom var så fokuseret på kunst har hun ikke nogen sund fornuft og sociale færdigheder. Tvunget til at tage sig af Mashiro lærer Sorata om sig selv og begynder at forbedre sig.


8. Gintama

Fortsættelse af den tidligere serie, der kort resumeres herunder.

For 20 år siden oplevede Edo-periodens Japan et stort kultur-chok da aliens kaldet Amanto invaderede Jorden, overtog Japan og forbød det at bære sværd.
I denne underlige nye æra lever Gintoki Sakata, en eccentrisk samurai hvis kendetegn er han sølvfarvede hår, kærlighed til søde ting og Shonen Jump. Sammen med hans lige så specielle venner påtager han sig alle opgaver, fra at finde forsvundne katte til at redde verden.


7. Zetsuen no Tempest

Mahiru Fuwa er en teenager hvis familie blev myrder under mystiske omstændigheder et år forinden.
Han bliver kontaktet af Hakaze Kusaribe, lederen af Kusaribe klanen der blev forladt strandet på en øde af af hende følge.
Mahiru hjælper Hakaze mod at hun hjælper ham med at finde hans families morder.
Mahirus bedste ven Yoshino hjælper ham i sin kamp mod Kusaribe klanen, der planlægger at vække “Zetsuens Træ” hvis kraft kan ødelægge hele verden.


6. To Love-Ru Darkness

Serien er en fortsættelse af To-Love-Ru, og alle hovedpersonerne er med sammen med nogle nye.

Rito bliver stadig indviklet i ekstremt ecchi oplevelser. De to alien Deviluke søstre bruger stadig deres unikke evner i et forsøg på at få Rito til at erklære sin kærligjhed.

Nana og Momo er flyttet til samme skole og møder Mea, der ser ud til at være en glad pige uden bekymringer.

Især Momo ønsker at dele Rito og skabe et harem til ham. Medens hun lægger sin plan konfronterer hun Golden Darkness, også kendt som Yami(-chan) (hendes fulde japanske navn er Konjiki no Yami). De bliver afbrudt af besatte elever, der begynder at kæmpe med unormal styrke. En mystisk person ser ud til at kontrollere eleverne for at teste Yamis evner for mord. Hvem er denne fjende?


5. Hayate no Gotoku! Can’t Take My Eyes Off You

Ny serie og ikke en fortsættelse af de tidligere.
Hayate Ayasaki er en butler for den rige pige Nagi Sanzenin sammen med tjenestepigen Maria.
En dag får Nagi et telefonopkald fra “Area 51,”, hvor hun inviteres til universet.
Nagi ønsker at tage imod tilbudet men bliver stoppet af Maria.


4. K

Ashinaka High School er kendt for dens unikke beliggenhed, den er nemlig bygget på en ø.
Yashiro Isana, kaldt Shiro, spiser frokost med en kat på et af skolens tage.
Efter hans frokost pause går Shiro et ærinde for hans klassekammerat Kukuri for at forberede deres kommende skolefestival, men han bliver jaget af nogle truende mænd…


3. Shin-Sekai Yori

Historien foregår i Japan 1000 år ude i fremtiden.
Fem børn – hovedpersonen Saki, Satoru, Maria, Mamoru og Shun – er født og opvokset i en fredelig by, der kan betegnes som et utopia med en overflod af vand og grønt. Verden ledes af folk med den “fordømte kraft” eller “gudernes kraft”, telekinese.
Efter en ulykke indser Saki og de andre deres verdens sande natur. Inden længe lærer de alt, herunder den blodige historie der bragte menneskeheden til der hvor den nu er.
De fem begiver sig ud på et livstruende eventyr pg kæmper for at beskytter venner og en verdens på randen af katastrofe.


2. Little Busters!

Riki var et barn da hans forældre døde og efterlod ham hjælpeløs og deprimeret.
Det der redede ham var en gruppe på fire børn der kaldte sig Little Busters.
De tog fat i Riki og legede med ham da han havde behov for det.
Han nød at være sammen med dem, og hans sorg forsvandt gradvist.
Nu, i andet år af high schools, hænger de stadig ud sammen, kæmper og lever sammen og nyder deres skoleliv.


1. Chuu-ni-byou de mo Koi ga Shitai!

Yuuta Togashi led af chuunibyou (en slags bedrevidenhed) da han gik i middle school.
Da han gik ud puttede han det mørke kapitel bag sig og glemte alt om det… eller han ville.
High school gik godt og var fuld af glæde – indtil det uundgåelige, triste skete.
Begivenheden der binder Yuuta i en kontrakt med Rikka Takanashi og ødelægger hans desperate, normale liv.


Det overrasker ikke at Kyouo Animations nye serier er top sammen med en anden moe serie, der faktisk også var blevet tilbudt dem oprindeligt.

Kilde Biglobe
Kilde
Sankaku Complex

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,