Spil firmaet Nippon Ichi Software har afsløret titlen på det næste Disgaea spil, Disgaea D2, der kommer til PlayStation 3 konsollen. Disgaea produceren  Shōgo Kosakai, Tomoe Hanba (stemmelægger til Etna) og Yuko Sasamoto (stemmelægger til Flonne) var også med ved afsløringen.

Det ny spil fejrer Disgaea seriens 10 års jubilæum og har igen Laharl som hovedperson med Etna og Flonne ved hans side. Kosakai forklarede, at fordi det er 10 års jubilæum besluttede folkene bag at vende tilbage til spillets rødder og bringe Laharl tilbage som hovedperson istedet for at introducere end ny hovedperson til et helt nyt Disgaea 5. Spillet, der hidtil havde kodenavnet “Project D,” fortæller fortsættelsen af Laharls historie efter det første spil.

Kosakai fortsatte med at forklare “D”et i titlen. Den første betydning er “dimension” eller “væg” for at give følelsen af “at ønske at bryde gennem væggen for at nå en ny kilde til morskab.” Hanba tilføjede at en anden mening til “D” er “Destiny,” en henvisning til Flonnes kærligheds-besatte karakter. Sasamoto kommenterede så at endnu en betydning af D’et er “Dramatic,” en henvisning til Etnas forkærlighed for dramatiske og over-the-top situationer.

PlayStation 3 spillet udkommer i Japan den 20 marts 2013.

Kilde Famitsu
Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: