Animationsstudiet Production I.G og Masaaki Yuasa (Samurai Champloo) har arbejdet på at få crowd-fundet (et projekt som folk kan donere penge til at få realiseret) kort-filmen Kick Heart, og den bliver nu til noget da den har indsamlet 150.000$.

Filmen bliver 10 minutter lang og er en kærlighedshistorie om to personer der har en hemmelighed. Den ene er en pro-wrestler (som har maske på), den anden er en nonne.

Der er en uge tilbage af kampagnen, og Yuasa og folkene bag har afsløret deres forøgede mål: hvis de kan indsamle 175.000$ kommer der også spanske undertekster, og 200.000$ giver en engelsk dub. Det sidste sandsynlige mål er 225.000$ der giver en 3-5 minutters musikvideo instrueret af Yuasa, “Oorutaichi”.
De mere drømmeagtige vidder er 400.000$ for at øge filmen med 30 minutter, og en millioner dollar gør den til en fuld længde biograffilm i stedet for en kortfilm.

Det er en interessant måde at finansiere et nyt animationsprojekt på, en måde at skaffe penge på der er meget ny og moderne, men den virker godt til mere skæve projekter som dette unægteligt er – for der er ingen moe piger, trusser eller andet der garantere salg i nutidens anime i sigte.

Kilde Japanator

 

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,