Connect with us

Hej, hvad leder du efter?

Spil

Naruto Ninja Storm 3 har Dragon Ball Z dragt

Naruto Ultimate Ninja Storm 3 er det kommende kampspil lavet af Cyberconnect2 med de populære ninjaer.

Traileren ovenfor viser hvordan man kan interagere med banerne, såsom at smide spillere ind i bunker af træ og indimellem ud af ringen. Man kan vinde ved det sidste, men spillere kan redde dem selv ved at ofre en af deres hjælpere.

Her i Europa (og indtil videre kun her og ikke i resten af verden, for en gang skyld er vi de første der får de lækre limited editions) kommer der to limited edition udgaver: “True Despair” og “Will of Fire”. De kommer med et samlekort, andet tryk på æsken og en figur lavet af Banpresto. Noget der dog nok især vil tiltale folk er en download kode så man kan låse en spilbar udgave af Naruto i Son Goku kostume op. Det er ikke kun kosmetisk som videoen herunder optaget af en fransk spiller viser, idet Goku Naruto har en særlig Rasengan animation der viser ham lave slaget med begge hænder Kamehameha-style.

Kilde Japanator

Klik for at kommentere

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X