Jeg beklager at siden har været nede en god del af dagen. Jeg havde aldrig forventet at sidens krav til båndbredde ville stige til over 1gb/dagen (og dermed de 30gb jeg hidtil har haft per måned til hotellet), og dermed var novembers kvote allerede brugt her den 24/25. Men med mellem 21 og 41.000 besøgende om dagen er det klart at der bliver brugt en del data. I det mindste er det ikke bare folk der hotlinker billederne ud fra log-filerne, men folk der reelt kigger siden igennem.
Jeg er gået op til 80gb/måned nu, det burde kunne holde nogen tid. Jeg er utrolig glad for at siden tilsyneladende er så populært, ville bare være skønt hvis det også reflekteredes i at folk kommenterede eller på anden måde gav respons og tydeligt viste at de var glad for alt det arbejde det kræver at drive siden. Nå, man kan ikke få alting og jeg er absolut taknemmelig for den stigende brug af siden.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,