Det 16ende bind af Newtype Ace magasinet har afsløret at der er en TV anime adaptation af Atlus’ Nintendo DS rollespil Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 på vej. Den kommer på japansk TV til foråret 2013.

Mystiske angribere kaldet Septentriones ankommer i Japan og begynder at angribe landet en søndag. For at kæmpe imod har medlemmerne af Devil Survivor 2 indgået en pagt med djævelen om at blive de Tretten Djævle Budbringere. Septentriones dukker op mindst en gang om dagen, og de har en tidsgrænse på syv dage til at besejre dem.

Folkene bag

  • Instruktør: Kishi Seiji (Persona 4: The Animation)
  • Serie komposition: Uezu Makoto (Kore wa Zombie desu ka?)
  • Musik komponist: Nakagawa Kotaro (Code Geass)
  • Animations produktion: Bridge


Kilde Hachima
Kilde
Kilde
Japanator
Kilde Moetron

Kategoriseret i: