Connect with us

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Dragon Ball Z – Battle of Gods trailer

DragonBall Z Battle of Gods

Der er kommet en mere uddybende trailer for den kommende DragonBall Z film, hvilket er godt, for den første var ret intetsigende.

Det ser ud til at være klassisk DragonBall action men med mere moderne animations-kvalitet uden at det ændrer de klassiske designs, hvilket absolut er en god ting. Masser af kamp mod spøjse modstandere er også fint, og selve titlen “Battle of Gods” (hvilket er en korrekte direkte oversættelse af det japanske for øvrigt, lidt kanji kan jeg da genkende) passer godt ind i universet, Goku er trods alt stærk nok til at tæve alle guderne. Klassisk DB action, jeg glæder mig allerede til dette nostalgi trip.

Klik for at kommentere

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X