Internet Co., Ltd. har udgivet en demo af den kommende Megpoid software (engelsk udgave) på deres officielle Youtube kanal. Sangen er af neutrino-P fra VocalektVision — med Gumi syngende selvfølgelig — og hedder “You are the Reason.

Den engelske udgave forventes at kunne købes til februar 2013.  VOCALOID Trans-Pacific — et projekt med formål at introducere Vocaloid til USA — starter med udgivelsen af den ny software.

めぐぽ af Aちき

VOCALOID Trans-Pacific har til formål at promovere og introducere Vocaloid til det amerikanske marked. Projektet støttes af “Strategy Cool Japan FY 2012″ Ministry of Economy, Trade and Industry som del af et forsøges på at udvidde salget uden for Japan for 110 forretninger. Projektet selv introducerer videnskaben og teknologien bag Vocaloid og hjælper med at udvidde det engelske Vocaloid trademark. Vocaloid relateret merchandise vil blive solgt i byen som San Francisco. Projektet indledes med udgivelsen af “American Megpoid”.

Kilde Vocaloid blogKilde Vocaloid blog
Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,