Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Battle Athletes afsnit 4

Battle Athletes afsnit 4

US DVD 2

Den årlige sammendokning mellem University Satelite og den tilsvarende drengeskole finder sted, og traditionen tro skal der være en konkurrence mellem dem. Det bliver en slags blanding mellem fod- og håndbold, og til holder bliver Akari, Tanya og Mylandah valgt. Hverken Mylandah eller de to andre er ret glade for det, og hun ender hurtigt med at skræmme Akari og så køre sololøb. Endelig oprunder kampen, men drengeskolen har nogle esser i ærmerne…

Et afsnit hvor humoren har fokus men samtidig med en masse reel sport. Humoren ses især igennem skolelederens idéer til hvordan de kan vinde over drengene på. Samtidig kommer en god bekendt fra de første tre afsnit på besøg.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er en illustration for den næste film i den langt kørende, klassiske franchise.

Anime

Mangaen om sentai "helte" og "skurke" bliver nu lavet til en TV anime serie.

Anime

Til januar begynder der (endnu) en isekai om landbrug i en anden verden, denne gang med mere afslappet fokus.

Anime

Instruktøren Sung Hoo Park har arbejdet 10 år på en ny historie der nu bliver til anime.