Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Battle Athletes afsnit 4

Battle Athletes afsnit 4

US DVD 2

Den årlige sammendokning mellem University Satelite og den tilsvarende drengeskole finder sted, og traditionen tro skal der være en konkurrence mellem dem. Det bliver en slags blanding mellem fod- og håndbold, og til holder bliver Akari, Tanya og Mylandah valgt. Hverken Mylandah eller de to andre er ret glade for det, og hun ender hurtigt med at skræmme Akari og så køre sololøb. Endelig oprunder kampen, men drengeskolen har nogle esser i ærmerne…

Et afsnit hvor humoren har fokus men samtidig med en masse reel sport. Humoren ses især igennem skolelederens idéer til hvordan de kan vinde over drengene på. Samtidig kommer en god bekendt fra de første tre afsnit på besøg.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X