FLOW er et japansk rock band, der er dannet i 1998 og har kontrakt med Sony Music Japan’s Ki/oon Records label. Flow er et fem-mands band består af to sangere, en trommeslager, en bassist og en guitarist. Pr. februar 2012, har bandet udgivet 23 singler og syv albums.

Gruppens base blev oprettet i 1993, da brødrene Koshi (ældre: vokal) og Take (yngre: guitar) begyndte at spille sammen. De dannede Flow i 1998, og fik følgeskab af Keigo (vokal), Goto (bas) og Iwasaki (trommer, tiltrådte i 2000). I 2001 udgav bandet sin første maxi single, “Flow #0”. Derefter udgav gruppen to mini-albums inden for det samme år, som begge tog landets indie charts med storm. “Okuru Kotoba”, Flows første cover single, blev udgivet i januar 2003. Den forblev på Oricon indie charts på hinanden følgende syv uger, og ramte også en imponerende 6. plads på den samlede singlehitliste. I foråret samme år, udkom deres første fuld-skala album Splash! I juli 2003 udgav Flow singlen “Blaster” på et stort pladeselskab, Ki/oon Records. I april 2004 udgav de “Go!”, Som opholdt sig på Oricon Top 10 Chart i tre uger. I maj 2004 udgav Flow deres første store album “Game”.
I 2009 lavede bandet “Sign”, som bliver brugt som den sjette opening til animeen Naruto Shippuden, og det er dagens musik.

Kategoriseret i:

Tagged i: