Ifølge april nummeret af Comptiq magasinet er der en anime adaptation af Front Wings bishoujo PC spil Grisaia no Kajitsu ~Le Fruit de La Grisaia~ (グリザイアの果実) i produktion.

“Grisaia no Kajitsu” bishoujo spillet laves til anime

Mihama Academy – på overfladen et lukket lærings miljø grundlagt for at fordre elever der der har det svært med verden omkring dem; i praksis er det et have-fængsel der skal bevare frugt der er faldet for langt fra træet.

Uanset hvad der er grunden til at det blev grundlagt er Mihama Academy for tiden hjem for fem kvindelige elever, alle med deres egne grunde til at  “gå der.” På godt og ondt har hver pige udviklet en rutine i deres nuværende liv. Livet går på et stille men roligt tempo inden for Mihamas mure.

Men med ankomsten af institutionens første mandlige elev, den næsten absurd uigennemsigtige Kazami Yuuji, begynder eleverne på Mihama at gå forkert i deres rutiner. Vil Yuuji vise sig at være det udslag der viser pigerne omkring ham at de skal få styr på deres liv igen, eller vægten af deres fortid være umulig at overkomme?

Og i det hele taget, hvem er Kazami Yuuji? Medens “jobbets” sande natur er ukendt er en ting sikker, hans indtrængen i den stille frugthave kendt som Mihama Academy vil vise sig at være betydningsfuld på den w ene eller anden måde. Og selvfølgelig kan man ikke udelukke at Yuuji selv har den tungeste fortid af alle eleverne…

Spillet åbning:

Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,