Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens spil: Grandia

001220grandia2

Vi lægger “ugens spil” ud med en klassiker, der nok er umulig at finde i butikkerne men absolut er værd at lede efter i antikvariaterne eller på Nettet: det første Grandia spil.

Da jeg spillede det første gang for et dusin år siden fangede det mig og jeg strøg igennem det under en sommerferie, og når jeg starter det i dag elsker jeg stadig personerne og den vidunderlige setting der emmer af eventyr og heroiske bedrifter. På trods af at der er gået over 15 år siden det oprindeligt udkom og grafikken er håbløst forældet (plus det er svært at få til at køre på selv en PlayStation 2, man skal emulere eller have en oprindelig PlayStation eller Saturn) så er spillet stadig blandt de bedste oplevelser der eksisterer – ikke kun set i forhold til japanske rollespil men generelt. Det spil er nok til at jeg, nu jeg tænker på det, er ved at lægge en emulator på min Android tablet så jeg kan spillet igen, så godt er det.

Du kan læse min gamle anmeldelse af spiller her.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X