Ugens AMV: Blue [Sailor Moon]

18. maj 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Aluminum Studios AMV med Sailor Merkur fra Sailor Moon er efterhånden gammel, over 10 år vil jeg tro, men den holder stadig idet den – og resten af serien af AMVer om Sailor krigerne – fanger deres personlighed rigtig godt i både scene og musikvalg.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.