Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The World God Only Knows

The World God Only Knows

The World God Only Knows handler om den 17 årige Keima Katsuragi, der er berømt som Erobrings Guden på grund af hans fantastiske evne til at slå dating sims. Keima er konstant indhyllet i hans spille verden og vaner og vil ikke have noget med den rigtige verden og rigtige piger at gøre fordi de er “irrationelle”, og derfor gør han sit bedste for at undgå dem.
Tingene ændrer sig dog en dag, hvor han svarer på en email der udfordrer ham til at erobre nogle piger. Det viser sig at han har underskrevet en kontrakt med helvede der kræver at han skal fange løse sjæle fra rigtige piger ved at få dem til at forelske sig i ham.
Han får hjælp fra en midlertidig Løs Sjæle Jæger kaldet Elsie der lader som om hun er hans lillesøster for nemheds skyld. Keima skal nu erobre alle disse piger for at undgå at få hovedet hugget af – og det på trods af det faktum at han aldrig har haft nogen egentlig relation med dem før.

The World God Only Knows

Umiddelbart ligner serien en typisk harems-serie, men der har en unik drejning idet hver erobret pige praktisk nok mister erindringen om den tid de var sammen, hvilket reelt sørger for rent bord. Man kunne frygte at det ville være en let vej ud for forfatterne for at de kunne presse flest mulige kvinde arketyper, men det der sker får konsekvenser senere i serien, så den er ikke direkte episodisk.
Selvom den ikke er direkte episodisk er den dog stadig meget opdelt med at Keima går fra pige til pige, erobring til erobring, hvilket kan føles en smule langtrukket efterhånden som man kommer ind i serien.

The World God Only Knows

Serien gør en del ud af at Keima vokser stille og roligt og hans syn på rigtigt kvinder bliver langsomt bedre.
Sm den verdensfjerne person han er har Keima også monologer om forskellene mellem den rigtige verden og spillene, og han forklarer indimellem typiske ting i anime, hvilket er komisk for garvede anime seere og informerende for nytilkomne, der ikke ved hvad ting som tsundere er.

The World God Only Knows

En ting der overrasker givet temaet er mangelen på fanservice, hvilket sammen med de mere afrundede character designs der nærmest kan beskrives som “moe”, giver serien en mere afslappet vinkel på hele harem-temaet.
Serien er også smækfyldt med referencer til otaku kultur, som den nørd Keima er vises hans værelse såvel som fyldt med spil og konsoller, og han refererer også anime og video-spils stereotyper som hjælp  til at løse opgaverne.

The World God Only Knows

Samlet er serien sjov og absolut værd at tjekke ud – hvilket du kan gøre gratis og lovligt på Crunchyroll.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.