Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens opskrift: Tempura

Tempura

Tempura er en populær ret med forskelligt kød, fisk og grønsager dybstegt i en let og sprød panade.

Ingredienser til 4 personer

½ pose rejer

100 g kyllingebryst filet

2 gulerødder

120 g tempura mel

200 ml iskoldt vand

Olie til stegning

Tempura

Tilberedning

  1. Skær kyllinge-fileterne i små stykker
  2. Skræl gulerødderne og skær i mindre stykker, sørg derefter for at de er tørre
  3. Varm 5 cm olie i en gryde (test om olien er varm nok ved at holde træ delen af en tændstik ned i olien – kommer der små bobler er olien varm nok)
  4. Bland tempura melet med vandet (vandet skal være iskoldt for at panaden kan blive sprød under dybstegningen).
  5. Vend ingredienserne i lidt mel derefter dyb dem i tempura blandingen
  6. Nedsænk ingredienserne i olien og lad koge indtil panaden er gylden brun.

(Beregn først hvor meget du skal bruge af ingredienser ud fra hvor mange mennesker du serverer til)

 

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X